Elleebana Lashlift | Wimperlift

Lashlift ook wel bekend als wimperlift, is een prachtige behandeling om meer krul te krijgen in jouw eigen wimpers.

De wimperkruller is verleden tijd want met een lashlift staan ze altijd in de juiste positie en krul!

Wat gebeurt er tijdens zo'n behandeling?

Eerst worden de wimpers gereinigd en de onderwimpers afgeplakt, dit om te voorkomen dat deze mee omhoog krullen. Vervolgens worden er verschillende shields gepast om te kijken welke het beste en mooiste resultaat gaan geven. Deze worden met tijdelijke lijm (wateroplosbaar) vastgezet, om vervolgens de wimpers weer over de shield vast te zetten.

Na deze voorbereidingen komt lotion 1, deze mag een paar minuten inwerken, vervolgens word deze eraf gehaald en mag lotion 2 inwerken. Tevens kan er gekozen worden voor het verven van de wimpers.

Elleebana Lashlift Zevenaar

Verschillende soorten lashlifts

In de salon wordt gewerkt met 2 verschillende soorten vloeistoffen van Elleebana.

Elleebana One Shot
Dit is de bekendste en ook meteen de krachtigste en snelste van alle vloeistoffen op de markt. Heb je echt hele eigenwijze wimpers die normaliter met geen mogelijkheid omhoog gaan? Kies dan zeker voor de One Shot. Omdat deze vloeistof het krachtigste is, hebben je wimpers aardig wat te verduren wat kan resulteren in een minder fijne 'grow out'. Dit hoeft uiteraard niet zo te zijn.

Wat is een 'grow out'?

Grow out betekent letterlijk uitgroei. De wimperlift zal tot ongeveer 8 weken goed zichtbaar zijn, hierna loopt het resultaat terug en dit heeft alles te maken met de groei en uitval van je wimpers welke normaal is. Elke haar blijft ongeveer 8 weken in je wimperrand, laat vervolgens los en dan groeit er weer een nieuwe wimper. Aangezien er gemiddeld 90-150 wimperharen in een bovenooglid zitten, hebben deze allemaal hun eigen cyclus. De krul zakt dus niet langzaam uit je wimper, maar er groeien gewoon nieuwe 'rechte' wimpers weer terug. Na die 8 weken kan het dus zijn dat de wimpers welke nog in je wimperrand zitten, eigenwijs zijn gaan staan en 'frizzy' ogen.

Wil je een fijne 'grow out' en minder agressieve vloeistof?

Elleebana ProFusion is sinds kort op de markt. Deze vloeistof is minder agressief en er is een extra verzorgende stap ingebouwd welke ervoor zorgt dat je wimpers gezond blijven en mooi uitgroeien. Deze behandeling duurt wel langer en is dus ook prijziger.

Boek vooral de afspraak waar jij je het fijnste bij voelt. Heb je toch nog twijfel? Boek dan altijd de ProFusion, zo is er in ieder geval tijd genoeg.

Prijzen

Elleebana One Shot €50
Elleebana One Shot incl. verven €60

Elleebana ProFusion €55
Elleebana ProFusion incl. verven €65
Lash botox supplement €5

Na de behandeling is het belangrijk om deze richtlijnen aan te houden;

- 24u niet douchen of in bad, dit in verband met de vochtigheid in de ruimte welke de werking van de lotions tegengaan.
- 24u niet zweten, dus pas op met sauna, zonnebank en sporten
- 24u geen mascara, potlood of eyeliner
- 24u je ogen niet reinigen met enig product
- Je kan wel eventueel voorzichtig serum/creme aanbrengen

Na deze 24u kun je werkelijk alles weer doen met de wimpers!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Gemiddeld 6 tot 8 weken.