Veel gestelde vragen

Algemeen

Waar mag ik de fiets/scooter/auto neerzetten?

De salon zit in het buitengebied van Oud-Zevenaar en beschikt over een eigen beveiligd terrein waar je gratis kunt parkeren.

Hoe kan ik Peggy het beste bereiken?

Per Whatsapp bericht of per e-mail. Ze streeft ernaar om binnen maximaal 24u jouw bericht te beantwoorden.

Vanaf welke leeftijd kan ik een afspraak maken?

Dit ligt een beetje aan de behandeling, over het algemeen wordt er een grens getrokken vanaf 16 jaar. Als je jonger dan 16 bent maar wel toestemming hebt van je ouders/voogd, wordt geadviseerd een bericht te sturen via Whatsapp of e-mail om de wensen te bespreken.

Ik wil graag mijn afspraak verzetten of afzeggen wanneer kan ik dit het beste doen?

Heb je een bevestingsmail van onze afspraak ontvangen? In deze e-mail vind je de link om te verzetten of annuleren (2 verschillende links). Heb je de bevestingsmail niet meer of wil je iets overleggen? Stuur dan een Whatsapp bericht of e-mail, ik reageer zo snel mogelijk.

Ik heb me bedacht en wil graag een andere behandeling in plaats van de behandeling die geboekt staat, hoe kan ik dit aanpassen?

Dit kun je zelf niet aanpassen. Stuur een Whatsapp of e-mail met je wens, Peggy gaat de mogelijkheden voor je na en past het handmatig voor je aan.

Kan ik pinnen in de salon?

Ja, pinnen is zeker mogelijk.

Ik ben bang voor honden, is daar een oplossing voor?

Uiteraard, geef dit vooral aan bij je boeking dan zorgt Peggy dat de honden in de bench zitten. Zo kun je zonder eventuele angst naar binnen. Overigens zijn de honden enkel beneden en niet boven waar de salon zich bevindt.

Suikerwax

Hoelang moeten de haren zijn om te kunnen waxen?

Het beste is als je een rijstekorrel aan lengte aanhoudt, de meesten redden dit met 1,5 a 2 weken niet scheren. Uiteraard zijn er uitzonderingen met snelle of trage haargroei; die droge rijstekorrel is de belangrijkste stelregel. Als de haren te kort zijn komen ze niet mee met de wax en als ze te lang zijn kan het aanbrengen pijnlijker zijn dan nodig.

Ik vind het best spannend en ook een beetje genant, hoe gaat Peggy hiermee om?

Peggy doet haar best om je op je gemak te laten voelen. Dit doet ze door vooraf duidelijk te zijn in wat je kunt verwachten tijdens de behandeling, door blijvend te vragen hoe het met je gaat maar ook probeert ze je af te leiden met een grote dosis humor. Lees vooral de recensies van anderen, hopelijk stelt dat je nog meer gerust.

Ik wil eigenlijk een afspraak maken maar ben te bang voor de pijn, wat raad je aan?

Iedereen is verchillend en heeft de grens anders liggen. Een goede pijnstiller van te voren wordt aangeraden; niet om de pijn weg te halen maar wel om door te kunnen blijven zetten. Peggy werkt systematisch en mocht je op een punt komen dat je niet meer wilt kun je altijd stoppen. Rome is ook niet in een dag gebouwd, al doet Peggy wel haar best om je erdoorheen te loodsen. Stop = stop, altijd!

Ik ben allergisch voor hars, kan ik dan wel met suikerwax behandeld worden?

Jazeker, suikerwax is volledig natuurlijk en hierdoor zijn reacties eigenlijk amper mogelijk. Wel bestaan er reacties op de nabehandelingsproducten. Mocht dit zo zijn, geef dat aan en dan wordt hier de volgende keer rekening mee gehouden.

Het lijkt of ik afgebroken haren heb, wat kan ik hier aan doen?

Afgebroken haren zijn vervelend en Peggy doet haar best om ze te voorkomen. Het kan altijd voorkomen dat een klein percentage van de haren afbreekt, stel dat het niet meer om een klein percentage gaat is het belangrijk om Peggy direct op de hoogte te stellen. Zo kan er gekeken worden naar een eventuele oorzaak.

Vaak heb ik last van ingegroeide haren, hoe kan ik deze voorkomen?

Belangrijk is, als je hier veel en snel last van hebt om de huid goed te ondersteunen in het betreffende gebied. Dit houdt in 1-2 x per week scrubben (het liefst met een handschoen, niet met gewone scrub) en blijven hydrateren. Zo hou je de huid soepel en zacht waardoor de haartjes makkelijker naar boven begeleidt kunnen worden.

 

Wimperlift

Wat mag ik niet binnen 24 uur na een wimperlift?

Het beste is om niet met vocht en warmte in aanraking te komen. Dus niet douchen, in bad, naar de sauna of zonnebank. Doe je dit wel dan kan het resultaat worden beïnvloed.

Kan ik na de betreffende 24 uur na de behandeling wel alles doen?

Ja, na deze 24 uur zijn de haren tot rust gekomen en kun je alles weer doen.

Moet ik speciale make-up gebruiken?

Nee, je kunt alles wat je normaal gebruikt gewoon gebruiken maar wel pas na 24 uur na de behandeling.

Henna Brows

Hoe zorg ik ervoor dat mijn henna zo lang mogelijk blijft zitten?

Probeer om niet te wrijven en er aan te zitten. Maak het zo weinig mogelijk nat en zorg dat het zo min mogelijk in contact komt met producten als creme of make-up (reiniger). Als je gedouched hebt, dep dan je wenkbrauwen droog in plaats van te wrijven.

Mijn henna is vrij snel weg op mijn huid, wat doe ik verkeerd?

Dit kan meerdere oorzaken hebben maar vaak valt het onder te veel/te vaak; wrijven, douchen of make-up verwijderen. Ook kan het hebben van een vette huid nadelig zijn voor Henna Brows.