Investeren in jezelf

Wil je graag werken aan een gezonde huid?
Heb je wellicht last van puistjes of beginnen de eerste rimpels zichtbaar te worden?
En twijfel je wat het beste voor je is?
Welke salon?
Welke behandeling?
Welke producten?

Je bent op de juiste plek beland want ik ga je helpen!

Graag adviseer en help ik je om jouw huid samen met jou naar een hoger level te tillen. Wat je wens of probleem ook mag zijn, maak deze vooral bespreekbaar. Samen kijken we naar jouw huid en bespreken we wat we zien en voelen aan de huid. In overleg bepalen we welke behandeling op dat moment het meest geschikt voor je zal zijn en of jouw wens haalbaar is. Vooral dat laatste is voor mij belangrijk; dat jij weet wat je van mij, de behandelingen en producten zou kunnen verwachten.

Tijdens de behandeling(en) sta jij centraal, het is jouw moment voor jezelf. Dat moment zelf is vaak al een uitdaging om te vinden; je agenda is overvol en je gunt jezelf de tijd er niet voor, je vind het lastig dit jezelf te gunnen financieel gezien of wellicht nog meer/andere redenen. Daarom richt ik jouw me-time graag in op de manier welke jij fijn vind. Vind je het gezellig om te kletsen, dan klets ik graag met je mee. Wil je vooral rust en ontspanning zonder teveel gebabbel, zal ik dat beperken tot het hoog nodige. Alles om jouw moment ècht jouw moment te laten zijn.

Vaak worden gezichtsbehandelingen elke 4-6-8 weken geboekt. Het resultaat hiervan onderhoud je het beste door het gebruiken van de juiste producten voor thuis, zodat we iedere keer een stapje omhoog kunnen. Als je thuis weinig tot niets zal doen voor je huid, zakt hij langzaam achteruit in conditie, in de weken die verstrijken tussen de behandelingen. Verolgens zullen we waarschijnlijk weer op hetzelfde punt moeten beginnen.

Betekent dit dat je altijd mijn producten moet kopen? Nee absoluut niet, het mag uiteraard en ik adviseer je heel graag passende producten, maar voel je zeker niet verplicht. Wel is het belangrijk om producten te kopen die geschikt zijn voor je huid en haar helpen in plaats van tegenwerken.

Mijn motto is eerlijkheid duurt het langst. Hier ligt mijn persoonlijke kracht want ik ben goudeerlijk en recht door zee. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben voor jouw huidprobleem of als de behandelingen/producten niet het resultaat leveren wat ik als specialist voor ogen heb ga ik ten alle tijden eerlijk met je zijn en verwijs ik je graag door naar een specialist.

Facial Zevenaar

SPA General behandeling

De SPA-General behandeling is een alles omvattende behandeling geschikt voor alle huidtypes van ca. 60 minuten. In overleg bepalen wordt er bepaald welke producten er gebruikt gaan worden en op welke eventuele problemen gefocust wordt. 

De behandeling bestaat uit:

 • Oppervlakte reiniging
 • Peeling
 • Uitreinigen van oneffenheden
 • Epileren of waxen van de wenkbrauwen
 • Masker
 • Massage
 • Toner
 • Serum
 • Oil Elixir
 • Dag/nacht verzorging

SPA Anti-Aging

De SPA Anti-Aging behandeling is een behandeling van ca. 60 minuten voor de huid met tekenen van veroudering. Tijdens deze behandeling richten we ons op het reduceren van de fijne lijntjes doormiddel van producten welke gericht zijn op anti-aging. Ook worden er speciale behandeltechnieken gebruikt zoals een bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling om jouw huid de goede richting op te helpen.

De behandeling bestaat uit:

 • Oppervlakte reiniging
 • Fruitzuur peeling
 • Uitreinigen oneffenheden
 • Epileren of waxen van de wenkbrauwen
 • Masker
 • Decolleté, nek schouders massage
 • Serum
 • Oil Elixir
 • Dag/nacht verzorging
Anti Aging Zevenaar

Pure Collection

In deze lijn streven zij naar het meest pure en schone product met hoge concentraties aan werkstoffen. De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de strakke richtlijnen van gecertificeerde organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Deze lijn bevat geen parabenen, PEG of siliconen en bevat een natuurlijke geurstof zonder hoofdallergenen.

Solutions

Deze lijn bestaat uit 3 compacte series welke zich specifiek richt op bepaalde indicaties/problemen. De producten zijn op natuurlijke basis, parabenen vrij, bevatten plantaardige en zijn heel toegankelijk voor veel huiden. In deze serie zitten tevens UVA/UVB zon beschermingsproducten met een factor van SPF30 en SPF50+.

Het merk: Salonne Pro Amsterdam
Voor doelgerichte huidverbetering

SPA staat voor Salonne Pro Amsterdam. Het merk bestaat sinds 2005 en is volledig van Nederlandse bodem. Wat vrij uniek is in de wereld van huidverzorging. Zij ontwikkelen zelf alle formuleringen en producten. Salonnepro is een huidverzorgingsmerk dat speciaal ontwikkeld is voor professioneel gebruik met een duidelijk doel; natuurlijke huidverbetering.

Salonnepro heeft de producten verdeeld over twee verzorgingslijnen; de Pure Collection en de Solutions lijn.

SPA producten bevatten oa;

- Fruitextracten

- Plantaardige oliën

- Hyaluronzuur

- Melkzuur

- Vitamine C

- Vitamine E

- Fruitzuur (AHA)

- Salicylzuur (BHA)

- Aloe Vera

- Shea Butter

- Natuurlijke parfums

SPA producten bevatten geen;

- Parabenen

- PEG

- Siliconen

- Alcohol*

- Minerale olien

- Sulfaten

- Ftalaten

- Geen van de 26 bekende parfum allergenen

- Geen onnodige chemische toevoegingen

Gezichtsbehandeling Zevenaar