Visagie

Mineralogie

In de salon werkt Peggy sinds kort met Mineralogie, een prachtig merk gebaseerd op mineralen. Geschikt voor de meest gevoelige huiden en zelfs voor probleemhuiden welke reageren op veel producten. 

Wil je graag leren hoe je jezelf mooi kunt opmaken? Boek dan een privé make-up workshop.

In deze workshop leer je precies wat jij wil weten, dit kan globaal een snelle make-up zijn maar ook een specifieke techniek kan hier aan bod komen. Voor meer informatie kun je altijd een bericht sturen.

Make-up

Visagie is een vak apart en een kunst op zich. Met make-up zijn de mogelijkheden eindeloos. Peggy is professioneel visagist en heeft de opleiding bij Mieke Petiet in Amsterdam gevolgd.

Momenteel werkt zij zo nu en dan als freelancer voor MAC Cosmetics. Ook wordt ze wel eens ingevlogen door bruiden die trouwen in het buitenland.

Peggy werkt dan ook enkel met het hoogste segment aan merken zoals: MAC, Huda Beauty, Fenty Beauty, Chanel, Dior etc. Ook werkt ze met mineralen make-up van Mineralogie.

Alle dames die u op deze pagina ziet zijn voorzien van visagie door Peggy.

Visagie Zevenaar

Make-up Zevenaar

Dag Make-up

Een dag make-up is een niet zware make-up geschikt voor iedereen. Voor zij die eens willen weten wat hen het beste staat, zij die nooit make-up dragen of eens willen opgemaakt willen worden door iemand om het dagelijkse ritueel te doorbreken.

Gelegenheids Make-up

Voor elke gelegenheid is er een passende make-up!

Dit kan zijn voor een avondfeest, een feest met speciale dresscode of wellicht voor speciale wedstrijden denk aan bodybuilding of dansen. Wellicht heb je een fotoshoot gepland staan en wil je de make-up graag uit handen geven? De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je een idee wat je wil, neem dan een voorbeeld mee en wij gaan ons best doen om het te evenaren.

Bruidsmake-up Zevenaar

Bruidsmake-up

De grote dag, de droom van bijna iedere vrouw. Eindelijk mag de jurk aan, worden je haren mooi in model gebracht en dan kan een perfecte make-up natuurlijk niet ontbreken! Een bruidsmake-up is naar ons idee naturel en benadrukt jouw natuurlijke schoonheid. Het belangrijke van deze make-up is dat deze de gehele dag zal blijven zitten. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, stuur een bericht en we bespreken je wensen!