Brazilian Wax

Wat is een brazilian wax en hoe werkt het?

Een full brazilian wax is het laten waxen van de volledige schaamstreek en bilnaad.

In het buitenland en het westen van het land is het razend populair, echter is het hier in het oosten nu langzaam in opkomst.

Omdat het te waxen gebied een gevoelig deel van je lichaam betreft, kun je deze behandeling het beste aan een expert overlaten.

Een gediplomeerde depiladora zoals Peggy die precies weet wat ze doet.

Spannend!!!

De drempelvrees is zeer begrijpelijk, maar deze is totaal niet nodig. Voor Peggy is het dagelijkse kost en uiteraard gebeurd alles discreet en hygiënisch. Zoals ons vanaf kleins af aan geleerd word; iedereen is anders en ondertussen heeft ze alles al een keer mogen zien. Er is niks om je voor te hoeven schamen. Mocht je het toch lastig vinden, stuur een bericht of bel me op en dan praten we erover.

Heeft dit de drempel niet weggehaald?
Geen probleem, wellicht komt dat op een later moment of is dit gewoon niet voor jou.

 

Pijn?

Zonder pijn zal het niet zijn, echter verschilt dit per persoon want iedereen heeft een andere pijngrens. Ik adviseer altijd minimaal een half uur van te voren een pijnstiller te nemen.

Hoelang niet scheren?

Over het algemeen kun je het beste een week (10dagen) van te voren niet meer scheren, het mag niet te kort zijn anders dan pakt het niet, maar ook weer niet te lang want dat maakt de behandeling weer pijnlijker dan nodig is. Hou de lengte van een droge rijstkorrel aan, dan zit je vrijwel altijd goed.

 

De brazilian wax doe ik enkel bij vrouwen, niet bij mannen.

Ben je geïnteresseerd maar vind je het nog een beetje eng, of heb je nog andere vragen die hier niet zijn beantwoord? Stuur gerust een berichtje.

Behandelingen en prijzen

Brazilian Full Wax €47,50

- Liezen
- Venusheuvel
- Schaamlippen
- Bilnaad

 

Brazilian Small €27,50

- Liezen
- Venusheuvel

 

Bikini (Naast slip) €17,50

- Liezen

 

Brazilian Full Wax Abonnement €32,50

Dit is enkel te boeken wanneer je uiterlijk binnen 4 weken terug komt en intussen zelf niet geschoren hebt. Als je buiten de 4 weken komt of toch geschoren hebt wordt er €15 extra gerekend. Kom je voor de eerste keer dan betaal je de normale Full Wax prijs. Overigens; je zit nergens aan vast, je sluit niet een abonnement af.

Brazilian wax Zevenaar