Acne behandeling

Acne behandeling

Het hebben van acne kan zeer vervelend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om je acne terug te dringen en vaak zelfs te laten verdwijnen.

Intake

Tijdens je eerste behandeling houden we een intake om te kijken welke vorm van acne je hebt, wat jouw verwachtingen zijn van de behandeling en om een gericht plan van aanpak te maken.

Behandelingen

We plannen een aantal behandelingen in overleg om een start te maken met de verbetering van je huid. Ook komt hierbij productadvies kijken, eerlijkheid staat hierin centraal, ik denk graag met je mee dus ook met jouw portemonnee zodat je geen verrassingen achteraf krijgt.

Tijdens de verschillende behandelingen monitoren we samen de vooruitgang van je huid, mocht er tussentijds niet genoeg vooruitgang in zitten naar mijn mening zal ik je dat eerlijk vertellen en zullen we samen kijken naar andere mogelijkheden.

Alles voor een prachtige huid!

Acne Zevenaar

Vergoeding zorgverzekeraar

Deze behandeling is te vergoeden bij verschillende zorgverzekeraars, dit omdat acne een specialisatie is en wij aangesloten zijn bij De Huidprofessional.

Kijk je eigen polis goed na of je vergoeding krijgt en hoeveel aangezien dit per zorgverzekering en pakket verschilt.