Peggy

Peggy

Peggy, of Peg, je mag kiezen, verwelkomt je hartelijk bij aankomst samen met haar honden Chase (Beagle) en Skye (Chihuahua). De huiselijke sfeer en Peggy's vriendelijke, open uitstraling zorgen voor instant ontspanning.

Kom je voor het eerst, dan zal ze bij aankomst eerst vragen of je angst hebt voor de honden want vastzetten is uiteraard geen probleem. Als je eenmaal plaats hebt genomen op de bank in de salon, dan zal Peggy eerst een huidanalyse doen en met jou bespreken wat jouw wensen en behoeften zijn. Er wordt niks gedaan voordat alles besproken is.

Peggy is opgeleid in binnen- en buitenland. Ze is een echte allrounder qua behandelingen, vandaar ook het ruime aanbod. Bijscholen en doorleren, altijd is ze opzoek naar het nieuwste en beste, maar vooral naar bijzondere en betaalbare behandelingen.

Ieder mens is bijzonder op zijn of haar eigen manier. Dat is het mooie van mens zijn: iedereen is verschillend en heeft andere behoeftes. Peggy vindt het belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt, dat ze meedenkt met jouw wensen, problemen en behoeftes. Hierbij staan professionaliteit, kwaliteit, hygiëne, service en discretie hoog in het vaandel. 

Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt en volledig tot ontspanning komt.

De huid is het grootste orgaan en zij is kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Een mooie, gezonde huid vergt dus regelmatig onderhoud en verzorging. Peggy helpt je graag om een voor jou passend plan te maken om goed voor je huid te kunnen (leren) zorgen.

Peggy Zevenaar